Om bloggen og migKære læser.
Velkommen til min blog. Det er her, jeg giver los for, hvad der rører sig i den suppedas, nogen kalder hverdagen. Min hverdag, mit liv, som leves i Esbjerg sammen med min mand, min søn og vores katte.
Bloggen hedder Livet på Udkanten. Det gør den, dels fordi Esbjerg helt bogstaveligt ligger i Udkantsdanmark, og det er rigtig langt ude, uanset hvad lokale politikere og andre lokalpatrioter siger.
Dels fordi jeg begyndte at blogge, da jeg var på vej tilbage til mit liv efter at have været meget langt ude og hænge rent psykisk.
Kort fortalt tog jeg turen med stress, depression og angstanfald efter flere års massiv overbelastning med uro både i arbejdslivet og privatlivet. Jeg var lang tid og mange slag om at vælte, så jeg ikke kunne rejse mig igen. Men da jeg lå dernede på bunden og ragede rundt og sad i et konsultationslokale på psykiatrisk skadestue, følte jeg en dyb lettelse over at blive taget alvorligt. Det var ikke mig, der var en pivskid, der bare skulle tage sig sammen. Tværtimod havde jeg taget mig sammen alt for længe.
Lige der i det lokale på Spangsbjerg Hospital besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville skjule, hvad der var sket med mig. Og jeg vidste, jeg var nødt til at tage det meget alvorligt.
I dag er jeg så rask, som man kan blive. Jeg arbejder på fuld tid og har en ganske normal hverdag. Jeg prøver ikke at proppe for meget ind i den, men det lykkes selvfølgelig ikke altid. Jeg siger oftere rend mig røven, og jeg ved i højere grad, hvad jeg vil og ikke vil. Men ligesom de der alkoholikere, der tager en dag af gangen, gør jeg det også, og jeg kommer sgu nok aldrig til at køre på autopilot igen.
Jeg elsker allermest at nulre rundt derhjemme og lave alt muligt kreativt. Gerne noget med garn, stof eller ord. Jeg er vild med katte og kongeligt porcelæn, og jeg elsker at frekventere loppemarkeder og antikvitetshandlere.
Jeg kan ikke ret godt tåle politisk tågesnak og anden tætpakket bullshit, og jeg savner generelt den sunde fornuft genindført.
Jeg arbejder som journalist i et regionalt mediehus og underviser i forskellige presse- og kommunikationsrelaterede discipliner.
Billederne på bloggen er mine eller fotograf Christian Jeppesens, så kontakt mig hvis du ønsker at bruge et af dem.
God læselyst!
De bedste hilsner
Christine


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...