tirsdag den 31. maj 2016

Vi går til kanten

Vi bygger om herhjemme. Som altid. Ligesom vi også lige er ved at etablere et firma og opfostre en snart femårig. Vi gør det som altid på kanten. Kanten af vores tid, kanten af vores økonomi, kanten af det fornuftige. Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi ikke kan andet.

En rørskade tvang os i gang med den nuværende ombygning, der efterhånden har stået på et år. Flere års forsøg på at finde et fast job inden for arkitektbranchen og kronisk venten på bedre tider og hoppen fra den ene mere mærkelige beskæftigelse til den anden, har fået os til at sige F**K! Så nu har vi satset hele butikken på at få min søde mands firma, Arkitektur i Virkeligheden, til at køre. Og køre godt!

Det betyder MANGE timers arbejde. Også til moi, for det der med hjemmeside, sociale medier, skubben på og sigen "har du nu husket", "ring til", "spring så, for helvede, luften kan godt bære!"... Det er min afdeling. Ikke min søde mands. Han er ud af en familie, hvor tre til fire generationer før ham alle er gået konkurs, så han er skrækslagen for at være selvstændig.
Han er jo så til gengæld en supernørd til det, der rent faktisk er substansen i foretagendet; nemlig arkitektur, historie, bygninger, design og så videre. Så på den måde er det jo et fantastisk fint makkerskab. Og et sandt mirakel, at vi ikke har slået hinanden ihjel eller er blevet skilt.

Det er så her, den femårige kommer ind i billedet. For dybest set er det jo superpraktisk, at der ikke et andre end os to, der er så fuldstændig opslugte af alt, hvad det her fantastiske barn foretager sig. Ingen andre gider oprigtigt og gentagne gange høre om, hvor fantastisk nuttet han er, hver gang han er faldet i søvn, hvor fedt det er, hver gang han får knusende ros i børnehaven, hvor rørende det er, når han sidder og taler med en af kattene om, at hans morfar og mormor, som han aldrig har mødt, er døde. Derfor binder han os jo på forunderlig vis sammen i et sandt orgie af "nuuuuurh, hvor cute" og "ham har vi lavet", og med et afblæses skilsmissen i erkendelse af, at vi kan skabe noget helt fantastisk sammen. Måske lidt forsimplet forklaret, bevares, men det principielle i forklaringen holder fint nok.

Tjek min mands firma ud her: Arkitektur i Virkeligheden. Og følg det på Facebook her. Giv siden et like, så hjælper du os, tak :-) 

3 kommentarer:

 1. Trong những ngành công nghiệp xây dựng chế tạo, trên các công trường xây dựng đang thi công, hay trong các nhà máy sản xuất việc tiềm ẩn rủi ro tai nạn lao động là điều khó tránh khỏi.
  Chính vì vậy, công tác bảo hộ lao động được chú trọng hơn bao giờ hết. Cùng với các quy định về vệ sinh, an toàn lao động thì các trang thiết bị bảo hộ lao động như Mũ bảo hộ lao động, đóng một vai trò hết sức quan trọng. Các trang thiết bị bảo hộ thiết yếu dành cho người lao động bao gồm các sản phẩm như
  Quần áo bảo hộ lao động, trang bị Giầy bảo hộ lao động giúp bảo vệ chân của người lao động an toàn hơn trong mọi môi trường làm việc,
  ,Bên cạnh đó việc bảo vệ đôi mắt là điều cần thiết bởi vậy sản phẩm Kính bảo hộ lao động ưa chuộng được sử dụng,
  ,Găng tay bảo hộ lao động vv.
  Mỗi sản phẩm, được trang bị đồ bảo hộ lao động như Áo phản quang, Áo phông đồng phục,
  cho người lao động sẽ đóng vai trò riêng của nó trong khi việc đảm bảo an toàn lao động
  két sắt,
  đá hoa cương,
  Đá ốp bếp,
  đá hoa cương cao cấp,
  Lựa chọn giày nam cao cấp,
  giày lười nam,

  SvarSlet
 2. En dansk casino portal tilbyder gratis spil uden registrering følg link for mere info

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...